четвер, 26 червня 2014 р.

МОЛОДЬ БУКОВИНИ ОБИРАЄ ЗДОРОВ`Я!!!


На виконання наказу Департаменту освіти і науки від 20.02.2014р. № 119 «Про проведення II етапу(обласного) VІІ Всеукраїнського
фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» та з метою популяризації та пропаганди серед молоді здорового способу життя в Інституті післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області розпочався огляд поданих робіт. В робочу групу увійшли працівники Інтистуту та УМВС у Чернівецькій області. Вже поспіль кілька років представники правоохоронних органів беруть участь у проведенні обласного етапу «Молодь обирає здоров’я». У складі журі працював т.в.о. начальника СКМСД УМВС, майор міліції Тодоріко Анатолій.
Щорічний конкурс проводиться Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, Державною службою молоді та спорту України за участю Міністерства внутрішніх справ України, Українського державного центру позашкільної освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та інших центральних органів виконавчої влади, громадських організацій. Команди агітбригад подали на огляд відеозаписи літературно-музичних, художньо-спортивних міні-композицій, спрямованих на популяризацію переваг здорового способу життя, формування у молоді безпечної поведінки, збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих, відображення духовних цінностей і традицій народу в поєднанні з сучасними тенденціями розвитку культури та мистецтв.
Фотографії та плакати присвячені здоровому способу життя, відображають змістовне дозвілля, дитячі захоплення спортом, оздоровчі заходи, походи. Молодь у своїх виступах закликає: «Не треба чекати, поки хтось займатиметься формуванням твого способу життя. Треба робити все що залежить від тебе для підтримки власного здоров’я, здоров’я твоєї родині, здоров’я найближчого оточення».