вівторок, 20 вересня 2016 р.

Citius, Altius, Fortius!

Традиційно на початку вересня  у Хотинському НВК «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І ступеня» проводиться Олімпійський тиждень, до участі в якому долучилися дошкільники та учні початкових класів.
 12.09.2016 року заходи розпочалися загальношкільною лінійкою. Під урочисті фанфари було внесено факел  з символічним олімпійським вогнем, оголошено календар спортивних змагань в межах Тижня. Вчителі та спорт.інструктори з фізичної культури Завалецька Галина Вікторівна, Гамбарнюк Тетяна Вікторівна, Капустяк Наталія  Володимирівна вдало спланували спортивні перегони: «Олімпійське лелеченя» для вихованців старших груп та «Я маленький олімпієць» для кожної паралелі початкових класів, конкурс стіннівок  серед 2-4 класів, перегляд тематичних відеороликів та мультфільмів, пішохідні і переходи для наймолодших учасників. Відновлювати сили нашим спортсменам допомагали заняття з циклу «Абетка харчування», де під керівництвом вихователів груп продовженого дня школярі виготовляли вітамінні салати з овочів та фруктів і разом смакували ними.
  Заключне спортивне свято 16.09.2016 р. стало підсумком Олімпійського тижня в НВК. В урочистій обстановці під гучні оплески ровесників отримали грамоти переможці у всіх видах змагань.
   Ще багато цікавих і змістовних спортивних та здоров’язберігаючих заходів чекають вихованців НВК у цьому навчальному році, адже заклад вже кілька років є членом регіональної  мережі Шкіл сприяння здоров’ю та експериментальним майданчиком ІППОЧО з проблеми «Формування здоров’язбережувальної компетентності дітей дошкільного і молодшого шкільного віку».

  Тож полум’я Олімпійського вогню  осяватиме щоденне життя дошкільників та учнів «Материнки» ще довго…











Немає коментарів:

Дописати коментар